Ausatel Clínics amb la Marató

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.

cap-lamarato

Però La Marató de TV3 va més enllà de l’obtenció de fons. Té una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l’educació de la societat en la cultura científica.

Els seus inicis són a l’any 1992, que va ser la primera televisió pública a Espanya a fer aquest tipus format, a dia d’avui està plenament consolidat.

El proper 15 de desembre, tindrà lloc La Marató 2013, dedicada a les Malalties neurodegeneratives (parkinson, ELA, Alzheimer, Atrofia muscular espinal, Esclerosi múltiple… i moltes d’altres) seran aproximadament 15 hores en directe. Les xifres cada any són espectaculars, quasi 3 milions de persones la segueixen, es recapta una mitjana de 7 milions d’euros i hi ha una mobilització ciutadana, tant extraordinària que s’ha consolidat com la gran festa de la solidaritat a Catalunya.  Fent evident la gran capacitat de la societat catalana a aplegar-se en un acte solidari. Com no podia ser menys també l’equip d’Ausatel Clínics està disposada a treballar i col·laborar-hi un any rere l’altre.

http://www.tv3.cat/marato/

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4683751

No ens podem quedar enrere, la investigació es necessària per un futur millor d’aquestes malalties des de  d’Ausatel Clínics  us encoratgem a col·laborar-hi.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s