La nostra gamma en sabons i desinfectants

Ausatel Clínics posa a disposició dels seus clients i del mercat una àmplia gamma de desinfectants de diferents preus i utilitats a fi de garantir la millor higiene en quiròfans i consultes. Per assegurar l’èxit en el tractament sanitari la higiene és un requisit indispensable amb el qual no es pot escatimar encara que en el context actual de crisi tota empresa demandi adaptar-se a la situació econòmica amb la reducció de despeses. Precisament per això Ausatel Clínics dota el mercat de diverses opcions de qualitat i preus diferents perquè totes les consultes i clíniques puguin fer front als seus balanços comptables al mateix temps que garanteixen amb rotunditat i professionalitat la higiene que reclamen els estàndars de la salut i la sanitat.

Per tot això, és interessant fixar-se en l’àmplia gamma de desinfectants i sabons que distribueix Ausatel Clínics, de totes les qualitats, formats i necessitats.

Image

Per a més informació o per consultar sobre especificitats més concretes us recomanem que us poseu en contacte directament amb Ausatel Clínics i de ben segur que solucionarem les vostres peticions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s