Diumenge torna la Marató de TV3!

ImagePoques coses hi ha a la vida que any rere any se superin i arribin a un estat d’excel·lència que ens hauria d’enorgullir a tots els que en som partícips. Parlem de la Marató de TV3 que diumenge celebrarà la seva 21a edició, aquest cop dedicada a la lluita contra el càncer, la malaltia que s’emporta més vides del nostre temps. En tots aquests anys la feina de la Marató ha estat impecable i en les vint edicions precedents ha aconseguit superar la fantàstica xifra de 97 milions d’euros, una quantitat astronòmica que s’ha pogut dedicar a la recerca biomèdica en camps tan diferents com la lluita contra la leucèmia, la Sida, les malalties de dolor crònic, el càncer de pulmó, l’alzheimer o la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits, per posar alguns exemples.

En tots aquests anys la Marató de TV3 ha anat creixent i ha penetrat en la societat civil de barris, viles i ciutats de tot Catalunya convertint-se en un referent d’accions i activitats solidàries durant aquestes dates. També ha evidenciat el gran potencial solidari de la societat i ha permès que el sector científic s’hagi pogut consolidar a Catalunya com el més potent del sud d’Europa i un dels més avançats arreu del món. Però si per alguna raó la Marató és màgica és perquè gràcies a ella es guanyen batalles a les malalties, se salven vides i es retornen somriures, i això és el que ens esperona a la societat i també a l’equip d’Ausatel Clínics a treballar i col·laborar-hi un any rere l’altre.

Diumenge 16 de desembre la Marató de TV3 se centrarà en el càncer, com ja hem dit abans el càncer és la malaltia del nostre temps perquè és la que s’emporta més vides. A més a més, diversos estudis assenyalen que en un futur no gaire llunyà una de cada dues persones patirà un càncer al llarg de la seva vida. Per això, sabent d’antuvi aquestes dades es fa més vital que mai tenir els recursos necessaris per poder finançar la recerca que ens farà guanyar les batalles que faci falta a aquesta malaltia. L’any passat tot i la crisi es van recaptar gairebé 9 milions d’euros per investigar en la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits, aquest 2012 no podem quedar enrere. Des d’Ausatel us encoratgem a ser solidaris. Diumenge tots amb la Marató de TV3!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s