Ampli catàleg de material fungible

Ausatel Clínics ofereix un ampli ventall de material d’un sol ús, com ara xeringues, depressors, bosses diurètiques, esparadraps i adhesius, fèrules d’alumini i làtex, gasses, compreses i cotons, guants, bolquers i empapadors per a incontinència, equips d’infusió i transfusió, rasuradores clíniques, tubs i sondes, entre altres, a més d’accessoris com ara paper per a camilles, benes, vestuari quirúrgic i tots els complements necessaris en aquest camp.

 

Image

Entre aquest tipus de material, referenciat pertinentment al catàleg online amb totes les seves versions, Ausatel Clinics es posiciona al mercat com una de les empreses amb una gamma més variada i adequada a les necessitats dels professionals en base a l’equilibri perfecte entre qualitat i preu.

En un camp tan important com la sanitat l’èxit necessita garanties i fiabilitat, per això el material fungible d’Ausatel Clinics és un dels millors del mercat, 100% segur, òptim en el seu ús i accessible per a totes les clíniques. Si encara no el coneix posi’s en contacte amb nosaltres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s